Klecker Trigger Knife

Klecker Kindermes

×

Klecker Kindermes

Een mes voor kinderen! Dit bouwpakket of "zakmes kit" is speciaal ontworpen voor kinderen, vanaf 7 jaar! (Natuurlijk altijd onder supervisie van volwassenen).

Uit de passie voor messen Heeft vader Glenn samen met zoon Nathan een speciale kinder messen kit ontworpen. Deze kit is speciaal ontworpen zodat kinderen op een verantwoorde manier leren omgaan met een mes en het mechaniek van een klapmes.

Deze kit is ontworpen als bouwpakket zodat kinderen hun eigen mes kunnen maken!  Het is gemaakt van plastic waarvan de randen mooi glad en rond zijn afgewerkt. Met dit bouwpakket creer je een leuke en veilige manier om kinderen met een mes te leren omgaan, voordat ze hun eigen echte zakmes krijgen. Kinderen (en stiekem ook de ouders) vinden het prachtig om het mes constant in en uit elkaar te halen, en het wordt nog leuker als je de onderdelen van het kindermes gaat beschilderen in verschillende kleuren.

Het eindresultaat is een niet-scherp kunststof survival/zak mes met een werkend lock-back vergrendeling systeem. Leerzaam voor zowel jong als oud! (Onder toezicht geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar).

Beschikbaar in 3 uitvoeringen!
- Zwart
- Blaauw
- Glow in the Dark

klecker klax lumberjack bijl

€ 12,95
Leeftijd:
vanaf 7 jaar
Levertijd:
3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad

Specificaties:

  • Materiaal: Kunststof
  • Model: Klecker Trigger Knife Kit
  • Lengte Totaal: 18.5 cm
  • Lengte Ingeklapt: 10.6 cm
  • Gewicht: 22(gr)
  • Leeftijd: Vanaf 7 Jaar (Onder toezicht van ouderen)
   

 

Bekijk ook de Klecker video:

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Klecker Kindermes
Uw waardering