Highlander Blade FastBoil MK2

Solar Brother SunLab Kids

×

Solar Brother SunLab Kids

Solar Brother SunLab Kooktoestel op Zonne-energie voor Kinderen

Zonnekoken is de kunst van koken met behulp van zonne-energie! Het is niet alleen eenvoudig en veilig, maar ook ontzettend leuk.

Met de Solar Brother SunLab, speciaal ontworpen voor kinderen, kunnen kinderen leren koken met behulp van zonne-energie. Het is een geweldige manier om samen met je kinderen kleine gerechten te bereiden en te genieten van de magie van groen koken.

SunLab is een eenvoudige educatieve mini-oven/keuken die volledig op zonne-energie werkt en snel in elkaar gezet kan worden. Het werkt zonder vuur, waardoor het veilig is voor kinderen. Dit is een prachtige manier om kinderen de basis van koken bij te brengen. Binnen slechts 10 minuten kun je bijvoorbeeld al genieten van heerlijke chocoladefondue met vers fruit, midden in de natuur. Een kaasfondue is klaar in 20 minuten en een verse mini-pizza kun je binnen 30 minuten bereiden. Experimenteer met je favoriete recepten en ontdek samen de wereld van zonnekoken!

Met het Solar Brother SunLab Kooktoestel op Zonne-energie voor Kinderen kunnen kinderen niet alleen lekker eten bereiden, maar ook waardevolle kennis opdoen over duurzaam koken en hernieuwbare energiebronnen. Laat je kinderen genieten van het plezier van koken met de kracht van de zon!

€ 24,95
Levertijd:
Voor 15:00 besteld, de volgende werkdag bezorgd!
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 2 beschikbaar

Specificaties van het Solar Brother SunLab Kooktoestel op Zonne-energie voor Kinderen:

  • Merk: Solar Brother
  • Gewicht: Slechts 350 gram, waardoor het licht en draagbaar is.
  • Kleur: Opvallend geel.

Andere Belangrijke Informatie:

  • Een kooktoestel voor kinderen dat volledig op zonne-energie werkt, waardoor er geen brandstof nodig is.
  • Eenvoudig mee te nemen en op te zetten, waar je ook bent.
  • Inclusief een doos met 9 stuks S-ReflecT© spiegels om zonnewarmte op te vangen.
  • Voorzien van een thermometer voor nauwkeurige temperatuurregeling.
  • Bevat twee siliconen bakvormen en houten staafjes voor het bereiden van diverse gerechten.
  • Wordt geleverd met een kookboekje met handige tips en instructies om kinderen te begeleiden bij het koken met zonne-energie.

Het Solar Brother SunLab Kooktoestel op Zonne-energie voor Kinderen is een educatief en leuk hulpmiddel waarmee kinderen de wereld van duurzaam koken en hernieuwbare energiebronnen kunnen ontdekken. Laat kinderen experimenteren en genieten van het plezier van koken met de kracht van de zon!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Solar Brother SunLab Kids
Uw waardering